Tijd voor verandering

Met de opbrengst van keaskoppenstad van maar liefst 13.000 euro heeft de stichting veel kunnen doen. Sende Qassama heeft met zijn komst in het dorp Diandioli de inwoners blij kunnen verassen. De 415 kinderen van het schooltje hebben jaren lang gebruik kunnen maken van maar 1 toilet. Door de harde regenval dit jaar is deze ook nog ingestort.

Dus tijd voor actie!!

Het schoolplein heeft van de stichting vier nieuwe toiletten gekregen. De gebouwen zijn gesplitst, zo hebben de jongens en meisjes hun eigen sanitaire voorziening.  Sende heeft ervoor gezorgd dat dit jaar de vloeren in de leslokalen zijn vernieuwd, Dus geen gaten meer in de grond. De stichting heeft zes korven geplaatst waar de kinderen hun vuilnis in  kunnen deponeren.

pl 1 pl 2 pl3

En wat is er nog meer gebeurt?

Er is een begin gemaakt aan middelbaar beroepsonderwijs! Het dorp heeft op nieuw terrein een tweetal leslokalen gebouwd met opbrengsten uit het dorp zelf,  De kinderen die hun lagere school hebben afgemaakt kunnen nu een vervolg studie volgen. Sende heeft op dit terrein vier toiletten gebouwd een gebouw voor docenten en opslag en kunnen de kinderen tussen de middag in de schaduw gezamenlijk eten onder een afgesloten en overdekte zonnewering. De dorpsbewoners hebben hun dank uitgesproken aan allen die verantwoordelijk zijn voor deze geweldige vooruitgang. Diarama!!!!!!!! ( dank aan allen ).

Advertisements

About fuxfashion

photographer @ art
This entry was posted in news and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s